Instruktörsutbildningar

Follow us:

Email: info@hjartsakert-skaraborg.se

Denna HLR utbildning är den absolut roligaste och mest innehållsrika utbildning jag någonsin genomgått, aldrig någonsin har tidigare utbildningar gett mig denna kunskap

 

- Anna Unilabs

Utbilda dig till instruktör inom alla typer av HLR

 

Vi utbildar dig som själv ska utbilda andra. Våra instruktörsutbildningar i HLR följer HLR-rådets riktlinjer. Vi utbildar instruktörer i HLR, S-HLR, D-HLR och barn-HLR.

Vi hjälper er att utbilda egna hjärt- lungräddningsinstruktörer så att ni själva kan genomföra HLR-kurser och grundutbildning för personalen. Vi erbjuder också återkommande repetitionsutbildningar för instruktörer så att man alltid kan vara säker på att vara uppdaterad enligt senaste riktlinjer och råd. Allt enligt Svenska HLR-rådets olika utbildningsprogram. Befintliga instruktörer har möjlighet att uppdatera sin kunskaper till reducerat pris.

 

Utbildningen genomförs hos kunden i er arbetsmiljö.

 

Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Den senaste uppdateringen av de svenska riktlinjerna för HLR gjordes i oktober 2011.

 

Vi erbjuder instrukötrsutbildningar inom följande.

 

* Barn HLR (Instruktörsutbildning samt Huvudinstruktörsutbildning)

* Basal HLR Vuxen(Instruktörsutbildning samt Huvudinstruktörsutbildning)

* D-HLR (Instruktörsutbildning samt Huvudinstruktörsutbildning)

* A-HLR

 

 

Namn

E-post

Rubrik

Meddelande

 

Ett Hjärtsäkert Skaraborg AB

 

Däldernavägen 34E

541 48 SKÖVDE

info@hjartsakert-Skaraborg.se

Org.nr 556832-7026

Kontakt: 0708-814195, 0703-234442